Wil je weten hoe het is om bij Kraamzorg Mama te werken? Lees dan nu de persoonlijke ervaringen van onze collega's op INDEED.NL of hun werkvloer-ervaringen op onze website!

Introductie Lactatiekundige Greke Mac Donald

PERSBERICHT | 04-08-2020

Eén van de meest voorkomende problemen bij kraamvrouwen is dat de borstvoeding niet of moeilijk op gang komt. Hoewel onze gediplomeerde kraamverzorgenden hierin zijn bekwaamd (dit thema wordt namelijk uitgebreid behandeld tijdens de opleiding) is het fijn om een échte deskundige in huis te hebben. Een professional waar de kraamverzorgenden op kunnen terugvallen, en naar kunnen bellen wanneer zij daar behoefte aan hebben. Een lactatie-consulent die niet aarzelt om in haar auto te stappen en naar een kraamgezin te rijden om ter plekke de moeder bij te staan.

Met de aanstelling van de zeer ervaren lactatiekundige Greke is voor ons een diep gekoesterde wens in vervulling gegaan. Ze heeft - met haar ruim 43 jaar aan ervaring - haar sporen in de kraambranche ruimschoots verdiend. Met Greke heeft Kraamzorg Mama een borstvoedingsexpert tot haar beschikking die kan bogen op een gedegen kennis van de menselijke borstvoeding en de processen die daarmee gepaard gaan (zoals de samenstelling van moedermelk, de melkproductie, de melkafgifte en het drinken aan de borst).

Binnen Kraamzorg Mama richt zij zich onder andere op de begeleiding en ondersteuning van moeder en kind tijdens de lactatie, en het bijstaan van de kraamverzorgenden wanneer zij specialistische vragen hebben. Greke, van harte welkom bij de Kraamzorg Mama-familie!

Contact

Voor meer informatie, een interview en/of een rondleiding op ons hoofdkantoor kunt u contact opnemen met onze woordvoerder Odile Wijnants:

E-mail: wijnants@kraamzorgmama.nl

Telefoonnummer: 088 - 711 01 00