Wil je weten hoe het is om bij Kraamzorg Mama te werken? Lees dan nu de persoonlijke ervaringen van onze collega's op INDEED.NL of hun werkvloer-ervaringen op onze website!

Kraamverzorgende Annemiek

Persoonlijk contact

Bij Kraamzorg Mama ben je een persoon. Een individu met gevoelens, waarmee rekening wordt gehouden. Ik ben daar ook écht Annemiek. De waardering die ze voor je hebben blijkt ook uit de persoonlijke aandacht die ze je geven. Door het persoonlijke contact heb ik ook het gevoel dat ik altijd bij ze terecht kan. Ik weet gewoon dat als ik vragen heb - of ergens problemen mee heb - dat ik dan altijd iemand terecht kan. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Al kom ik soms niet direct bij de juiste persoon terecht: er staat altijd iemand voor je klaar die bereid is je aan te horen en indien nodig door te verwijzen.

Ook 's-avonds of 's-nachts

Je hebt ook meerdere telefonische contacten tot je beschikking. Je kunt de leidinggevenden zelfs op hun mobiel bereiken. Ook zij staan op de meest onmogelijke tijdstippen voor je klaar om je te ondersteunen wanneer je erom vraagt. Op moeilijke momenten word je ook niet aan je lot overgelaten. Die nazorg en psychische bijstand, wanneer je bijvoorbeeld iets ingrijpends of heftigs meemaakt, die vind ik gewoon heel belangrijk. Kijk, ik zal mijn leidinggevenden niet lastigvallen met een sneetje in mijn vinger. Qua zorg sta ik mijn mannetje. Maar als ik iemand nodig heb… dan heb ik die persoon ook echt ‘nodig, nodig’. Bij Kraamzorg Mama merk je dat wanneer de nood aan de man is, je dan ook echt op ze kunt bouwen. Ook ’s-avonds of ’s-nachts. Die betrokkenheid waardeer ik het meest!”