Wil je weten hoe het is om bij Kraamzorg Mama te werken? Lees dan nu de persoonlijke ervaringen van onze collega's op INDEED.NL of hun werkvloer-ervaringen op onze website!

Kraamverzorgende Corrie

Wist je dat?

…ik na 14 jaar uit het vak te zijn geweest door Kraamzorg Mama ben aangenomen?

…ik door hun goede begeleiding en bijscholingen mijn kennisniveau heb kunnen opkrikken? Ik heb een grote inhaalslag gemaakt zodat ik weer met de juiste en meest actuele kennis aan de slag kon.

…Ik sindsdien ieder jaar wordt bijgeschoold zodat ik mijn accreditatiepunten kan behalen?

….ik in de eerste instantie voor de regio Amsterdam werd aangenomen, maar naderhand ook in andere regio’s werd ingezet? Zo leerde ik heel veel plaatsen, wegen en routes kennen. De planners van Kraamzorg Mama houden wel rekening met de afstand die ik moet afleggen en de tijd die het kost, zodat alles werkbaar blijft.

….het nooit verveelt om bij kraamzorg Mama te werken? Je komt echt overal: bij arme en rijke families. Bij grote en kleine gezinnen. Bij Nederlanders en bij mensen met een andere nationaliteit.

….er altijd tijd en ruimte is voor overleg, en dat er naar jouw wensen en aanbevelingen wordt geluisterd?

….je bij incidenten of moeilijkheden goede begeleiding krijgt?

….de directie open en transparant is over hoe het bedrijf ervoor staat, en vertelt hoe we met elkaar het kraambureau goed draaiende en gezond kunnen houden?

….wij onze prestaties in de vorm van goede en heldere overzichten krijgen opgestuurd? Je krijgt in de vorm van een rapport te zien hoe je ervoor staat. Je leest hoe tevreden de gezinnen zijn, welke beoordelingscijfers ze je geven, hoe het gesteld is met je ziekteverzuim en hoeveel zorguren je hebt gedraaid.

…wij regelmatig werkoverleg hebben met de teams, en dat er daarna (eventueel) tijd is om met de kraamcollega’s - onder het genot van een hapje en een drankje - even bij te kletsen?

…je bij Kraamzorg Mama geen nummer bent, maar een persoon die serieus meetelt in het geheel?

…wij vaak verwend worden met presentjes en cadeautjes zoals een koffiebeker, gebak, verzorgingsproducten, cadeaubonnen, noem maar op? Allemaal om ons te laten zien hoeveel zij ons waarderen.

….Kraamzorg Mama met al deze (en nog vele andere punten) een heel prettig en open bedrijf is om voor te werken? Er wordt naar elkaar geluisterd en iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd.”