Wil je weten hoe het is om bij Kraamzorg Mama te werken? Lees dan nu de persoonlijke ervaringen van onze collega's op INDEED.NL of hun werkvloer-ervaringen op onze website!

Kraamverzorgende Daniëlle

Ik voel mij echt op mijn gemak

“Waarom ik graag bij Kraamzorg Mama werk? Ik voel mij er echt thuis. Iedere keer als ik op kantoor kom dan word ik met open armen ontvangen. Iedereen vraagt aan je hoe het met je gaat en is geïnteresseerd in je. Dat geeft je zo’n fijn gevoel! Ik voel mij er echt op mijn gemak. Dit heb ik nog nooit met een andere werkplek gehad. Ik houd ook zielsveel van mijn werk. Iedere keer als ik weer in een nieuw kraamgezin kom en zie hoe blij ze met je zijn… dat geeft mij ook echt een goed gevoel.

Ze zijn er voor je

Bij Kraamzorg Mama is er ook altijd iemand bij wie je jouw hart kunt luchten. Al verkeer je in een bijzonder situatie waarmee je het zwaar en moeilijk hebt… ze zijn er voor je. De vorige keer had ik zo’n bijzondere privé-situatie thuis. Ik heb toen een zorgmanager geappt om te vertellen waarmee ik zat, en zij appte zulke lieve woorden terug! Dat gaf mij echt een fijn gevoel. De volgende dag werd ik ook door diezelfde zorgmanager gebeld om te vragen hoe het met mij ging. Ellen (zo heet mijn zorgmanager)… ik zou echt niemand anders willen! Ik voel mij hartstikke thuis bij Kraamzorg Mama. BEDANKT!”