Wil je weten hoe het is om bij Kraamzorg Mama te werken? Lees dan nu de persoonlijke ervaringen van onze collega's op INDEED.NL of hun werkvloer-ervaringen op onze website!

Kraamverzorgende Jolanda

Ondersteuning door Kraamzorg Mama

“Ik heb een aantal zware maanden achter de rug. Eerst werd mijn moeder ziek. Kort daarna kwam ze te overlijden. In die moeilijke periode heb ik heel veel steun gehad aan Kraamzorg Mama. Er werd geen druk op mij uitgeoefend om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. Ik mocht mijn tijd nemen. Hierdoor kon ik mijn verdriet een beetje verwerken. Ook kreeg ik lieve berichtjes, bloemen, en nog veel meer. Dit heeft mij zo goed gedaan! Terwijl ik dit schrijf krijg ik weer tranen in mijn ogen. Ook mijn man - die zeker geen verkeerde werkgever heeft, hij werkt op Schiphol - en mijn gezinsleden beamen dit.

Persoonlijke aandacht

Ik kan nog veel meer mooie dingen opnoemen, zoals de attenties die wij van tijd tot tijd krijgen. Geschenken zoals een waterfles of een koffiemok waarmee ze laten zien dat ze aan ons denken en ons waarderen. Maar van dit alles is de persoonlijke aandacht wat mij het meeste raakt. Ik ben daarom blij dat ik deze ervaringen kan delen. Van mij mag iedereen weten hoe graag ik bij Kraamzorg Mama werk. Wat een mooi bedrijf!