Wil je weten hoe het is om bij Kraamzorg Mama te werken? Lees dan nu de persoonlijke ervaringen van onze collega's op INDEED.NL of hun werkvloer-ervaringen op onze website!

Kraamverzorgende Flex

Teamverband

Belangrijk om te weten is dat onze kraamverzorgenden opereren in een klein en lokaal teamverband. Deze werkopzet wordt door onze kraamspecialisten als prettig en werkbaar ervaren.

Werklocaties

Ook op werkgebied valt er bij Kraamzorg Mama wat te kiezen. We zijn namelijk actief in de volgende regio’s:

Je werkweek als Kraamverzorgende Flex

Je start je werkweek standaard met een avond- of een nachtdienst. Je geïndiceerde uren verdeel je (in nauw overleg met het gezin) over je toegekende werkdagen.

In dit werkprofiel krijg je - naast je zorg - géén extra dienst in de middag (zoals een opstart). Als je dus bijvoorbeeld op maandag begint met werken in een volledige zorg, dan weet je van iedere daaropvolgende dag tot hoe laat je werkt. Ook weet je wanneer je laatste werkdag is. 

Overige belangrijke zaken:

Ons aanbod

auto Kraamzorg Mama

Bij Kraamzorg Mama krijgt iedere kraamverzorgende een auto van de zaak!*

Werksfeer

Ben je nieuwsgierig naar hoe het er bij Kraamzorg Mama aan toe gaat? In onderstaande filmpje laten we de kraamverzorgenden aan het woord. In slechts drie-en-een-halve minuut krijg je een goede indruk van wat je te wachten staat!

Vrijblijvend appen

Heb je nog een aantal vragen of wil je eerst – geheel vrijblijvend – met ons kennismaken? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Voeg ons WhatsApp-nummer toe aan je telefoonlijst: 06 - 34 10 36 93.


Ja, ik wil solliciteren!

Door op onderstaande roze knop te drukken solliciteer je eenvoudig en direct bij Kraamzorg Mama. Je vult enkele (algemene) persoonlijke gegevens in, en voegt je cv toe als bijlage. Uiteraard behandelen we je sollicitatie en/of (online) kennismakingsgesprek 100% vertrouwelijk.

Mocht deze vacature niet geheel aan je verwachtingen voldoen: check dan onze andere openstaande vacatures

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Wie wij zoeken…

Voldoe jij aan bovenstaande criteria? Wacht dan niet langer met solliciteren, want wij zijn wij per direct op zoek naar jou!