Wil je weten hoe het is om bij Kraamzorg Mama te werken? Lees dan nu de persoonlijke ervaringen van onze collega's op INDEED.NL of hun werkvloer-ervaringen op onze website!

Leerling Kraamverzorgende

Uiteraard zoeken wij voor deze prachtige groeiende organisatie ook mensen die gedreven zijn het vak van kraamverzorgende te leren. Ben jij van nature een verzorgend type en spreekt de geboortezorg je aan? Kraamzorg Mama biedt jou nu de kans om opgeleid te worden tot Kraamverzorgende in een leer/werktraject. Als Kraamverzorgende ga jij een gezin zo goed mogelijk op weg helpen met een nieuw kindje, zodat het vanaf de eerste dag helemaal goed gaat. Jij zet alles op alles om onze overtuigingen waar te maken: Jouw huis, jouw kindje, jouw kraamtijd!

Duur van de opleiding

Afhankelijk van je vooropleiding en opleidingsinstantie kan de opleiding tussen de 4 en 14 maanden duren. In deze maanden ga je afwisselend naar school en naar werk. De opleiding start in mei, september en november

Werken en leren

Kraamzorg Mama biedt werk-/leerplekken voor de verkorte branchegerichte kraamopleiding. Om in aanmerking te komen dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

Van belang zijn ook de volgende voorwaarden:

Teamverband

Belangrijk om te weten is dat onze kraamverzorgenden opereren in een klein en lokaal teamverband. Deze werkopzet wordt door onze kraamspecialisten als prettig en werkbaar ervaren.

Een bijbehorend pluspunt is dat je bij Kraamzorg Mama - naast een reiskostenvergoeding - ook een reistijdvergoeding ontvangt. Dit is overigens niet gebruikelijk in kraamzorgmarkt. Maar bij Kraamzorg Mama zorgen we er dus ook voor dat het financiële plaatje voor je klopt!

Werklocaties

Ook op werkgebied valt er bij Kraamzorg Mama wat te kiezen. We zijn namelijk actief in de volgende regio’s:

Je werkweek als Leerling Kraamverzorgende

Je start je werkweek standaard met een avond- of een nachtdienst. Je geïndiceerde uren verdeel je (in nauw overleg met het gezin) over je toegekende werkdagen.

In dit werkprofiel krijg je - naast je zorg - géén extra dienst in de middag (zoals een opstart). Als je dus bijvoorbeeld op maandag begint met werken in een volledige zorg, dan weet je van iedere daaropvolgende dag tot hoe laat je werkt. Ook weet je wanneer je laatste werkdag is. 

Overige belangrijke zaken:

Ons aanbod

auto Kraamzorg Mama

Bij Kraamzorg Mama krijgt iedere kraamverzorgende een auto van de zaak!*

Werksfeer

Ben je nieuwsgierig naar hoe het er bij Kraamzorg Mama aan toe gaat? In onderstaande filmpje laten we de kraamverzorgenden aan het woord. In slechts drie-en-een-halve minuut krijg je een goede indruk van wat je te wachten staat!

Vrijblijvend appen

Heb je nog een aantal vragen of wil je eerst – geheel vrijblijvend – met ons kennismaken? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Voeg ons WhatsApp-nummer toe aan je telefoonlijst: 06 - 34 10 36 93.


Ja, ik wil solliciteren!

Door op onderstaande roze knop te drukken solliciteer je eenvoudig en direct bij Kraamzorg Mama. Je vult enkele (algemene) persoonlijke gegevens in, en voegt je cv toe als bijlage. Uiteraard behandelen we je sollicitatie en/of (online) kennismakingsgesprek 100% vertrouwelijk.

Mocht deze vacature niet geheel aan je verwachtingen voldoen: check dan onze andere openstaande vacatures

Wij kijken uit naar je sollicitatie!