Wil je weten hoe het is om bij Kraamzorg Mama te werken? Lees dan nu de persoonlijke ervaringen van onze collega's op INDEED.NL of hun werkvloer-ervaringen op onze website!

Kraamverzorgende Rianne

Met hart en ziel

“Als kleuter wilde ik altijd al ‘mama’ worden. Maar daar was natuurlijk geen opleiding voor. ‘Kraamzorg’ leek daar het meeste op, en kraamzorg is het uiteindelijk ook geworden. Zo heb ik als kraamverzorgster vele baby’s ter wereld gebracht, met hart en ziel. Tot mijn grote blijdschap ontdekte ik afgelopen september ‘Kraamzorg Mama’, het kraambureau waar ik nu met veel enthousiasme voor werk.

Een grote familie

Het is voor mij niet moeilijk om te beschrijven waarom ik hier zo graag werk. Zoveel liefde, zoveel warmte, zoveel compassie… niet alleen voor kraamvrouwen en baby’s, maar ook voor het personeel. Het lijkt wel een familie! Je merkt het ook in de kleine dingetjes: Een appje, een sms’je, gratis boodschappen, een telefoontje, een mooie koffiemok, persoonlijke belangstelling... zo motiverend, en zo waarderend! Ik ben dus enorm blij en trots dat ik voor Kraamzorg Mama mag werken."